live the life you have imagined

.

tirsdag 9. august 2011

Fra et vindu til et annet

Hei og hopp

I mroges dro jeg opp rullgardina, på soverommet, og kikket ut på sol og blå himmel. Det er så godt at vi får litt sol på sensommeren, jeg glemmer nesten hvor dårlig sommer vi egentlig hadde til å begynne med i år.
Vi fikk nyte noen soltimer i barnehagen i dag, før det begynte å plaske ned like før jeg skulle gå hjem.. Jaja, så begynner det vel å bli høst, og støvler og regnvær hører med!
Det er litt rart å tenke på at det snart er høst igjen, jeg gledet meg jo nettopp til sommer. På'n ogjen!
Men når sant skal sies gleder jeg meg litt til høsten og, med loddne tepper og tøffler. Ikke minst gleder jeg meg til strikkejakker og myke plagg, tente lys og knitring i peisen. Høsten er god!

Jeg fikk lyst til å vise dere favorittvinduet mitt i dag. Det har nok vært å se på bloggen tidligere, men det har et litt ekstra favoritt stempel her i hiet, og fortjener å bli vist igjen.


Jeg er så glad i dette lille vinduet, i gangen vår. Jeg tror det er lampen som har gjort susen for meg, jeg elsker at den har en synlig tau istendenfor en hvit kjedelig ledning :)

Enda bedre blir det vel når vi kan tenne den ;)
Strømmen er enda ikke på plass i gangen vår, ikke får vi bestemt oss for fliser, og ikke har vi hatt tid i sommer, så jeg må pent vente til gangen er ferdig pusset opp før jeg får strøm der!.. Håper det ikke blir lenge til jeg kan tenne lampen. Jeg føler meg faktisk like spent som et barn på julaften!

Håper fler der ute har begynt å glede seg til høsten :)

Ha en fin kveld!
Marita

1 kommentar: