live the life you have imagined

.

mandag 15. august 2011

Nye lekkerbiter til hiet

Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg skulle legge ut bilder av det jeg hadde handlet dagen etter, men ble sittende uten nett til i går kveld..

Men, bedre sent enn aldri?

Hagen har fått to nye ting å hvile øynene på. Et hagesett fra Chic Antiqe, som jeg har ønsket meg siden i vår. Det var på salg hos Mange Ting, og kostet meg bare 1500,- KUPP!Jeg har plassert møblene på den lille verandaen på fremsiden, hvor vi har morgensolen. Bordet er stort, så her får vi god plass til frokost og tekopper. Gleder meg til å nyte frokost, morgensol og morgenavis her!

Det andre innkjøpet til hagen ligger dessverre innpakket enda, men jeg krysser fingrene for å få den opp før neste vår. Jeg har nemlig kjøpt en hengekøye, som manneben har lovet å lage stativ til, så får vi se når det skjer ;)

Siste innkjøp pryder langgangen i hiet, falt pladask for denne lykta. Den ser jo ut som om den kan ha vært gjemt på en låve i 50 år..Jeg er sikker på at vi jenter blir ekstra lykkelige av shopping, jeg smiler litt ekstra når jeg har en pose med noe lekkert i hånden. Fler som har det slik?

Ønsker alle en flott uke

Marita

1 kommentar:

  1. Kan bli farlig for oss å skifte arbeidssted, Marita, nå er jo du på Mange Ting oftere enn meg, men tror nok det blir mange flere turer innover nå fremover :)

    SvarSlett