live the life you have imagined

.

søndag 27. februar 2011

smiler, med tanke på i morgen

Øynene mine er tunge som bly, jeg skulle ha lagt meg for lenge siden. Men kjæresten kom sent hjem fra guttetur, og da han foreslo film, kunne jeg ikke annet enn å si ja. Rakk jo å savne gutten de to døgnene han var borte, så det var godt å gjøre noe sammen, før vi la oss.

Men selv om jeg burde ha sovet for 3 timer siden, og jeg kun får 5 timer søvn, gleder jeg meg til morgendagen.

Jeg har nemlig verdens beste jobb, i barnehage, og jeg gleder meg til å gå dit hver dag. I morgen skal det bli ekstra herlig å gå dit, med 3 fantastiske ting i sekkenI morgen er det nemlig turdag, så jeg skal ha med meg green gate termosen min, bare å fylle den med kakao om morgenen gjør starten på dagen så mye bedre. Den er så fantastisk søt.
Og som om ikke det var bra nok, skal lunch pausa bli hakket bedre om muliug i morgen. Jeg og en kollega har nemlig kjøpt oss hver vår green gate kopp, til kaffen.


Green gate på hjernen, og må ha det både hjemme og på jobb, vettu

Nå er det natt her i hiet. Sov Godt

Marita

1 kommentar:

  1. Ja er ikke vi heldige som har verdens herligste jobb Marita:) Jeg må nok ta med meg green gate koppen min jeg også slik at jeg har min egen der. Har fått "solgt" de jeg har her hjemme ( bare den jeg fikk fra jobben igjen) SÅ den blir med på jobb. Jeg vil jo egentlig ha de blåe her hjemme uansett så da er det jo ikke farlig om jeg tar med den på jobben.
    Ha en fortsatt fin kveld så snakkes vi i morgen. Og husk, du må fortsatt koke vannet sto det på kommunens sider:(

    Klem fra Grethe

    SvarSlett