live the life you have imagined

.

søndag 19. juni 2011

Venter på sol og sommer

Hei Hei.

Jammen er det overskyet i dag og. Kjenner at det hadde vært godt med sol og badetemperaturer igjen.
Heldigvis får vi gjort en del inne i hiet i dette været. Vi begynte jo å pusse opp for et år siden, og enda er det en del små ting som står igjen.

Etter noen regnværs dager er nå alt det elektriske i stua ferdig, ingen fler ledninger som henger fra taket, ingen skjøteledninger utover gulvet, og endelig gulvvarme!
For bare noen dager siden hang det en ledning ned lands veggen her..

Og vi har fått malt det siste strøket i vinduskarmene. Herlig!

På kjøkkenet har jeg endelig fått benkearmaturer, og etterlengtet lys i vitrineskapene. Er kjempefornøyd, alt i skapet kommer så mye bedre frem nå..

Bare fliseleggeren kan komme nå, så er faktisk kjøkkenet 100% ferdig! Jeg har jo aldri lagt ut bilder av hele kjøkkenet, det er rett og slett fordi vi ikke har fliser. Gleder meg til å vise dere kjøkkenet vårt!

Ute derimot skjer det lite om dagen. Selv om jeg desperat skulle få gjort noe i hagen, utvidet verandaen, beiset trappa og verandaen ved inngangspartiet og satt opp levegg. Men solen kommervel etterhvert.

drypp drypp- drypp drypp

Apropo inngangspartiet.. mamma kom på besøk i går, og fikk ikke akkurat noen hyggelig velkomst..

mannebein hadde nemlig satt ut en pose matavfall kvelden før. Stakars, han hadde nettopp våknet og fikk dagens "god morgen" erstattet med "Jaaan Kriiiister, hva f****** har skjedd på trappa??" 
Heldigvis ordnet han kjapt opp ;)

Nei, nå må dere ha en fin dag, alle sammen :)

Marita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar